top of page

A képernyőn már jól mutat a terved, megnézéd a valóságban is?

 

Segítünk.

Küldd el nekünk emailben a kinyomtatni kívánt zárt test modellt .stl formátumban, és az alábbi adatokat oszd meg velünk, hogy minél gyorsabban, minél pontosabb árajánlatot tudjunk adni:

 

- modell kívánt mérete

- felhasználás jellege/célja (mechanikai tulajdonságok miatt fontos)

- hőmérséklettartomány, amit a modellnek el kell viselnie

Emailedet a rendeles@marked.hu email címre várjuk.

Bérnyomtatás szolgáltatásunk az alábbiakban nyújthat segítséget:

- Tudsz 3D modellezni, de nem szeretnél beruházni egy 3D nyomtatóra? Küldd el nekünk a modelledet, az árajánlatunk elfogadása után hamarosan a kezedbe is veheted az alkotásodat.

- Egyedi, vagy kisszériás terméket szeretnél gyártani? Alacsony darabszám esetén nagy valószínűséggel a 3D nyomtatás technológiája biztosítja a leginkább versenyképes árajánlatot, amit kaphatsz. Tegyél egy próbát velünk!

Prototípusgyártás:

A 3D nyomtatás forradalmasítja a termékfejlesztés egyik legfontosabb mérföldkövét, a prototípus elkészítését. Minden eddiginél gyorsabb és olcsóbb prototípusgyártást tesz lehetővé. A CAD-ben létező modell számtalan tulajdonsága nem derül ki mindaddig, amíg fizikai valójában nem jelenik meg az adott tárgy.

Keress minket, segítünk!

potlas2.png

Prototípusgyártás:

A forradalmasított prototípusgyártás a vállalatok működésén kívül az emberek hétköznapi életében is rendkívül hasznos lehet. Gondolj csak bele, hányszor kellett már egy drága tárgyat, eszközt kidobnod, mert egy kisebb alkatrésze meghibásodott, eltört vagy elveszett? Szerelés, javítás, építés közben hányszor merült fel benned, hogy "ha lenne valami, ami pont ide illik"?


A fenti esetek jelentős részében ezeket a sérült vagy hiányzó részeket könnyedén lehet pótolni 3D nyomtatás segítségével.

Megtervezzük és kinyomtatjuk neked a hiányzó részt.

Keress minket, segítünk!

bottom of page