top of page

Eleszett/magára hagyott/elárvult cica keresi főleg régi, ha nincs, akkor új gazdáját :) - segítsd kollégánkat!

2016.09.27. 21:40 körül Dunakeszi/Budapest határában egy forgalmas úton bolyongott egy fekete-fehér (egyes vélemények szerint bociszínű) kiscica. Szülő/kistestvér nem volt a környéken, így ha már észrevettem, és nem ütöttem el, másnak sem adom meg a lehetőséget erre, hátsó dobozba be, jött ő is.

Itthon fürdetés/szárítás (amit meglepően nagyon jól tűrt), némi kaja (amit nem meglepően nagyon jól tűrt), kapott egy alvódobozt, én meg mehettem el a 0-24 Tescoba alomért.

cicafürdik
cicahaz
cicaalsz
cicaalom

Most tartunk itt. Nemsokára megy állatorvoshoz, aztán ha van akkora szerencsém, hogy chiptuningolt, akkor utána a gazdájához (ha igényt tart rá..). Ha nem derül ki, kihez tartozik, akkor:

KISMACSKA KERESI SZERETŐ GAZDÁJÁT!

A macskával együtt adom az addigra vélhetően kifizetett állatorvosi kezelést, vadi új luxus szilika alapú almot, a képen látható húsforgató lapátot (nem, nem macskát grillezni...).

Szeretetéhes, bújós, ideális macska kicsiknek/nagyoknak. További előnyös tulajdonsága, hogy a fekete-fehér bundájának köszönhetően úgysem tudsz olyan színű ruhát venni, amin nem látszik a szőre.

Egészségről/betegségről az állatorvos után fogok tudni nyilatkozni, de egészségesnek, életvidámnak tűnik.

A statisztikák alapján a gazdi nagyon ritkán kerül elő, úgyhogy aki szeretné befogadni, jelentkezzen bátran!

koszegvari.mark@marked.hu, illetve a Kapcsolat menüpontban található bármelyik elérhetőségen megtalálod Márkot, az ideiglenes gazdit, vagy útbaigazítást kapsz hozzá.

UPDATE - 2016.09.28.

A meglátogattuk az állatorvost, kiderült, hogy egy 10-11 hónapos, egészséges fiúcica. Mármint az, akit vittem, nem az állatorvos.

Életvidám, nagyon keresi a társaságot, "ölibaba" üzemmódban van. A lakásom viszont továbbra sincs kismacska üzemmódban, így az alkalmas gazdijelölt jelentkezését továbbra is várom!

Laptoppal rendelkezők előnyben...

bottom of page