top of page

Elkészítjük meglévő, vagy tervezett ingatlanod méretarányos makettjét.


Kérd egyedi árajánlatunkat, és...

...KIEMELJÜK INGATLANODAT

az eladásra váró ingatlanok versenyében. Ez a verseny az ingatlanközvetítőknél folyik, és a tétje, hogy kinek az ingatlanja nyeri el a vevők figyelmét, kinek az ingatlanja fog gyorsan és magas áron elkelni.

Az ingatlanközvetítő irodákba becsempészett lakás/ház makett elkerülhetetlenül magára vonja az otthonkeresők figyelmét, megtéve ezzel az első lépést az üzletkötés felé.

...MEGŐRIZZÜK EMLÉKEDET

a szülői házról, régi nyaralódról, a faházról a telken. Egy makett formájában megtarthatsz, vagy visszakaphatsz egy szeletet az ott átélt élményekből.  

 

...SEGÍTÜNK ELKÉPZELNI

a lakást, ami még csak tervek szintjén létezik. A tervrajzok a mérnököknek valók, a lakás leendő tulajdonosa szívesebben érinti, forgatja a kezében jövőbeni otthona makettjét, mint annak tervrajzait.

 

Az ingatlanfejlesztő az ügyfelének, a leendő tulajdonos a párjának kedveskedhet épülő közös otthonuk kicsinyített másával.

KÜLÖNLEGES JÁTÉK

lesz gyermeked számára, ha a saját háza garázsába gurulhat be a kisautó, esetleg a ti házatok előtt mehet el a terepasztalon a vonat. 

 

 

ELEGÁNS DÍSZ

bármely lakásban a neki otthont adó ház makettje. Akár másnak ajándékozva, akár saját lakásodat díszítve születhet egy újabb szép páros: a lakás, és annak makettje.

 

 

GYIK/FAQ

-

kérdések és válaszok, hogy könnyebben rendelhess

Mit küldjek a maketthez?

Minél több információt az ingatlanról.

Sík rajz és a nyílászárókról való információ mindenképp szükséges a makett elkészítéséhez. Térbeli digitális modell illetve a látványtervek nagyban segítik a tervezési munkát. 

Milyen adatokat adjak meg a megrendelésben?

- Mekkora méretű/méretarányú makettet kérsz? Az optimális méretarány tapasztalataink alapján H0 illetve 1:100 körüli.

- Számlázási és szállítási nevet, illetve címet - ezek a számla kiállításához szükséges adatok, tehát személyes átvétel esetén is kérlek, add meg a számlázási címed!

- Milyen szállítási módot választasz? A lehetőségeket a lap alján, a "Szállítás" gombra kattintva ismerheted meg.

Mi fog történni a megrendeléstől a termék kézhezvételéig?

A beérkezett megrendelésedben ellenőrizzük, hogy minden szükséges információ szerepel-e ahhoz, hogy árajánlatot adhassunk rá. Ha valami hiányzik, arra rákérdezünk. Amint minden információ eljutott hozzánk, készítünk egy árajánlatot, amit emailben elküldünk. Ebből megtudod, hogy mennyibe kerül az első példány (prototípus), illetve mennyibe kerül, ha további termékeket szeretnél ebből rendelni.

Az árajánlat megismerését és elfogadását követően küldd el nekünk, hogy hány darabot készítsünk az adott makettből!

A visszajelzésed után elkészítjük a termék 3 dimenziós látványtervét, melyről több képet is küldünk neked. Ha szükséges, a visszajelzésed alapján módosítjuk a modellt.

Ha a kapott képen azt látod, amit kapni szeretnél, tehát jóváhagyod a modellt, mi azt elkészítjük, és a kívánt szállítási módon eljuttatjuk hozzád.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt termékeket?

A fenti folyamat alapján érezhető, hogy jelentős időt tesz ki a kommunikáció, tehát minél előbb eljutnak hozzánk a szükséges adatok, annál előbb el tudjuk készíteni a kért makettet. A tervezés és a gyártás jellemzően 4-5 napot vesznek igénybe. Nagyobb ünnepek előtt azonban a kapacitásaink nagy mértékben igénybe vannak véve, ilyenkor előfordulhat, hogy hosszabb ideig kell várni egy bizonyos termékre. Mi arra törekszünk, hogy a megrendelést követő 7-8 napon belül a kezedben foghasd a kívánt makettet.

Mennyibe fog kerülni?

Mivel egyedi eszközökről van szó, pontos összeget minden esetben egyedi árajánlat útján tudunk küldeni.

Az ingatlan makettekre adott árajánlatunk a tervezési mérnöki munkadíjat illetve a makett gyártási költségét tartalmazza. Ha 1 db-ot rendelsz, mindkét összeg egyszer számlázódik fel. A további darabok ára maga a gyártási költség.

A gyártási költség a makett méretétől függ, 3.000-10.000 Ft között szokott mozogni.

A tervezési díjat az határozza meg, hogy mennyi adatot tudsz küldeni, vagyis mennyit kell nekünk előállítani. Nyomtatásra kész makett esetén ez az összeg értelemszerűen alacsony. Ha viszont sík műszaki rajzot sem kapunk, hanem nekünk kell személyesen felmérni az ingatlant, az értelemszerűen sokkal munkaigényesebb, tehát költségesebb.

Jellemzően a tervező által készített felülnézeti alaprajzból szoktunk dolgozni, ilyenkor a tervezési díj az ingatlan bonyolultságától függően kb. 8.000-20.000 Ft.

  • Facebook oldalunk

Egyedi árajánlatot a rendeles@marked.hu email címen, vagy az alábbi ablakban kérj!

Success! Message received.

bottom of page